Over AMJ

Mijn naam is Ab.

In 2003 begon mijn passie voor het schildersvak. Na een opleiding aan het Mondriaan college in Den Haag ben ik werkzaam geweest bij verschillende schildersbedrijven in de omgeving. Ik heb daar geleerd om kwaliteit neer te zetten en hoe ik de wensen van de klant optimaal kan bewerkstelligen. Een kleur kan emoties teweeg brengen en kan verschillende verhalen vertellen.

Uw Schilderwerk wordt van begin tot eind verzorgd. Het maakt mij niet uit of ik binnen of buiten sta, hoog of laag, ik heb er plezier in. Dit vak zie ik nog steeds als een ambachtelijk beroep en dat voer ik ook graag zo uit. Dat is ook wel te zien in de hoogstaande kwaliteit van het schilderwerk.

Ik werk alleen met A producten. De duurzaamheid van deze producten is erg hoog. De verf gaat lang mee en blijft er goed uitzien naarmate de tijd voorbij gaat. Hoe langer de verf kan blijven zitten, hoe beter voor het milieu en voor uw portemonnee.

Ik maak van uw huis weer een thuis door voor een frisse uitstraling te zorgen.

Naast het schilderen voer ik ook klein onderhoud uit en kan ik u adviseren over kleuren. Het klein onderhoud kan bestaan uit het verhelpen van houtrot, glas zetten, behangen, vloer coaten, etc.